SHAPE IOYΛIOY | Κυκλοφορεί με Cover Girl την εντυπωσιακή γυμνάστρια Βιργινία Δικαιούλια

Μαζί με το τεύχος Ιουλίου, βερνίκια νυχιών της MD Professionnel σε σούπερ αποχρώσεις!

SHAPE 219 ΙΟΥΛΙΟΣ 2024


Στο τεύχος Ιουλίου του Shape we... CELEBRATE SUMMER! Το νέο τεύχος είναι τόσο καλοκαιρινό που διαβάζοντάς το θα το νιώσεις σαν μια αναζωογονητική βουτιά! Ναι, αυτήν ακριβώς που χρειάζεσαι αυτή την εποχή!

SHAPE 219 ΙΟΥΛΙΟΣ 2024

COVER GIRL: Η γυμνάστρια, αθλήτρια, παρουσιάστρια και μοντέλο Βιργινία Δικαιούλια ποζάρει στον φακό του Κοσμά Κουμιανού φορώντας εντυπωσιακά μαγιό και μιλά στην Αλεξάνδρα Παπαδάκη για τις πολλαπλές της ιδιότητες, τις προτεραιότητές της και όλα όσα την κάνουν να ξεχωρίζει στα 29 της χρόνια.  

Στο SHAPE Ιουλίου θα διαβάσεις ακόμη:
 
 

INTERVIEW: Η Μαρία Ζαφειράτου εξηγεί πώς έγινε μια διακεκριμένη επαγγελματίας σε ένα γήπεδο που θεωρείται- και είναι ακόμη- ανδροκρατούμενο: την αθλητική δημοσιογραφία. 

LIFE COACH: Πώς θα έμοιαζε η ζωή σου αν έφερνες αυτό το αίσθημα ελευθερίας του καλοκαιριού, σε κάθε εποχή, συνθήκη, στιγμή; Η Μάρη Γαργαλιάνου έχει την απάντηση. 

GOLDEN HOURS: Η beauty editor Λήδα Κοτταροπούλου σου εξηγεί βήμα-βήμα πώς θα υιοθετήσεις τις πιο hot τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ σου. 

DIET PLAN: Σε βασανίζουν αυτά τα τελευταία 3 κιλά που δεν λένε να φύγουν; Η Νάσια Πασχαλέρη σου δίνει συγκεκριμένες συμβουλές και ένα ειδικό διατροφικό πλάνο 2 εβδομάδων για να φτάσεις τον στόχο σου.  

SEA, SUN & SURF: Θέλεις να ανέβεις στη σανίδα και να δαμάσεις τα κύματα για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι; H surf instructor Ελίζα Δεγερμετζόγλου απαντά σε κάθε σου απορία.   

PROTECT YOUR VAGINA: Διάβασε τα SOS tips του γυναικολόγου μας και ζήσε ένα ανέμελο καλοκαίρι χωρίς κολπίτιδα, λοιμώξεις, μυκητιάσεις. 

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ένας πρακτικός οδηγός με τις πολύτιμες συμβουλές της Μάνιας Μπικώφ, σπουδαίας αθλήτριας, ναυαγοσώστριας και CEO της Lifeguard Hellas. 

PARIS 2024: Όλα τα infos για να είσαι έτοιμη να παρακολουθήσεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Πόλης του Φωτός!

ΔΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ SHAPE ΙΟΥΛΙΟΥ '24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/7/24: 
 
 

ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ MD PROFESSIONNEL, UP TO 7 EXPRESS,

ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΡΩΜΑ

ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 7 ΜΕΡΕΣ!

ΝΕΟ SHAPE ΙΟΥΛΙΟΥ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i