6 ζευγάρια παπούτσια ιδανικά για το βράδυ της Ανάστασης

Κάθε χρόνο ένα από τα πιο συχνά θέματα συζήτησης στις γυναικείες παρέες ήταν η ιδανική επιλογή των παπουτσιών για το βράδυ της Ανάστασης.

παπούτσια istock

Λίγο που η άνοιξη είναι μεταβατική εποχή και μας μπερδεύει όλες, λίγο η θερμοκρασία που συνήθως έχει σκαμπανεβάσματα, αναρωτιόμασταν εάν είναι καλύτερα να φορέσουμε χειμερινά ή καλοκαιρινά παπούτσια. Ευτυχώς για όλες μας, αυτό το ζήτημα δεν χρειάζεται να μας απασχολεί πλέον για αρκετούς λόγους.

Αρχικά οι επιλογές μας είναι περισσότερες από όσες νομίζουμε, ώστε να επιλέξουμε την αγαπημένη μας.

Για παράδειγμα, οι γόβες, που έχουν διαχρονική θέση στη ντουλάπα και τη καρδιά μας θα είναι πάντα η Νο1 πιο safe επιλογή, είτε φορέσεις φόρεμα/ φούστα είτε παντελόνι.

Εάν θέλεις να κάνεις το σύνολο σου ακόμα πιο chic προτίμησε slingback γόβες, ενώ σε περίπτωση μετά τόσους μήνες lockdown θέλεις να αφήσεις τη fashionista να βγει από μέσα σου, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules θα σε κάνουν σίγουρα να ξεχωρίσεις.

Βέβαια, υπάρχουν και οι γυναίκες που δεν είναι fans των ψηλοτάκουνων παπουτσιών. Γι αυτή την κατηγορία, τα πέδιλα ή οι γόβες με kitten heels είναι η τέλεια επιλογή, αφού δεν θα σου προκαλέσουν πόνο στα πόδια και είναι αρκετά σταθερά.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i