Το hair oil για ενυδάτωση αλλά και αντηλιακή προστασία στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσεις asap

Το 2 σε 1 λάδι μαλλιών που θα σε ενθουσιάσει.

hair iStock

Τα λάδια μαλλιών είναι must για το μπουντουάρ σου αν θες περιποιημένα, απαλά και λαμπερά μαλλιά. Αν μάλιστα συνδυάζουν και την αντηλιακή προστασία που είναι εξίσου απαραίτητη για την τρίχα, τόσο το καλύτερο. Εμείς ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε ένα hair oil που συνδυάζει και τα δύο στοιχεία κάνοντάς το απόλυτα χρήσιμο για το καλοκαίρι που πλησιάζει.

Το ελαιόλαδο και η χρήση του στην περιποίηση των μαλλιών μας

Πρόκειται για το Sun Argan Hair Oil SPF15 της Mastic Spa, ένα ξηρό λάδι μαλλιών με μαστίχα Χίου & argan oil αλλά και με δείκτη προστασίας 15. Είναι δημιουργημένο για καθημερινή χρήση ώστε να προστατεύει τα μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα. Είναι εμπλουτισμένο με μαστιχέλαιο και εκχυλίσματα argan oil, γνωστά για τις επανορθωτικές του ιδιότητες. Προστατεύει τα μαλλιά ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες και κάνει το στέγνωμα 2 φορές πιο γρήγορο.

Στην ίδια εταιρεία θα βρεις και το Mastic Oil for Hair, ένα ξηρό λάδι μαλλιών με μαστιχέλαιο για μεταξένια και λαμπερά μαλλιά χάρη στο μαστιχέλαιο με το οποίο είναι εμπλουτισμένο - που, ως γνωστόν,  έχει δείξει τις αντιβακτηριαδιακές του ιδιότητες από την αρχαιότητα.

shape

Τα καλά νέα είναι ότι θα βρεις το Sun Argan Hair Oil SPF15 στο τεύχος του Shape Μαΐου που μόλις κυκλοφόρησε, σε απίστευτα οικονομική τιμή και σε κανονικό μέγεθος. Μην το χάσεις!

shape

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i