"Fairytale Blusher": Η νέα τάση μακιγιάζ που χαρίζει δροσερή όψη στο πρόσωπο

Την είδαμε σε τουλάχιστον 5 stars στο χαλί του Met Gala '24.

makeup Splash News / Ideal image

Το ότι το ρουζ είναι το προϊόν - κλειδί για να χαρίσεις στο πρόσωπό σου μια νότα υγείας και φρεσκάδας, είναι γνωστό. Μάλιστα, είναι τόσο αγαπημένο που κάθε τόσο δημιουργείται και μια νέα τάση "blusher" που όλο κάτι καινούριο μας μαθαίνει σχετικά με τη (σωστή) εφαρμογή του στην επιδερμίδα. Και όταν λέμε "σωστή" εννοούμε βασικά πώς να το κάνεις να φαίνεται απόλυτα φυσικό, σαν να ξύπνησες με αυτή την υγιή λάμψη. 

To νέο trend λοιπόν για την άνοιξη του ΄24 αναδύθηκε μέσα από τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις των stars στο πρόσφατο Met Gala που έλαβε χώρα πριν μερικά εικοσιτετράωρα στη Νέα Υόρκη. Θέμα του φιλανθρωπικού αυτού gala ήταν το Sleeping Beauties: Reawakening Fashion με dresscode "The Garden of Time".

Γεγονός το οποίο έκανε τις περισσότερες διασημότητες να εμπνευστούν από την Ωραία Κοιμωμένη αλλά και όλες τις πριγκίπισσες και νεράιδες των παραμυθιών για να ενσωματώσουν ονειρικά στοιχεία τους τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ ή τα μαλλιά τους. Και το "Fairytale Blusher", όπως προδίδει και η ονομασία του, αποδίδει ακριβώς αυτό το πριγκιπικό εφέ: λαμπερή, καθαρή, σχεδόν διάφανη επιδερμίδα που έχει μια υποψία χρώματος στα μήλα που ωστόσο δεν περνάει απαρατήρητη. 

Πώς να εφαρμόζεις το ρουζ ώστε να δείχνεις πάντοτε ξεκούραστη και φρέσκια

Στο Met Gala είδαμε διάφορες εκδοχές του καθώς και μια ποικιλία στις αποχρώσεις: από απαλό φούξια μέχρι έντονο σομόν και ρομαντικό ροδακινί, όπως και το γνωστό αγαπημένο ροζ που χαρίζει μια σούπερ ροδαλή όψη. Οι περισσότερες celebrities προτίμησαν το ρουζ τους να έχει λάμψη (μεταλλική ή πιο απαλή / shimmery), χάρη στην ιριδίζουσα σύνθεση που περιέχουν πολλά κρεμώδη και liquid blushes, ενώ άλλες προτίμησαν την πιο clean version τους. Όλες τους πάντως έλαμψαν στην κυριολεξία ενώ τα makeup looks τους έδειξαν τόσο δροσερά που ανυπομονούμε να τα αντιγράψουμε.

Skin detox μετά τις διακοπές του Πάσχα: Πώς θα το κάνεις σωστά

Δες όλες τις διάσημες κυρίες με το τέλειο blush makeup που ξεχωρίσαμε:

Kendall Jenner

Phoebe Dynevor

Eiza Gonzalez

Greta Lee

Harris Reed

Camila Morrone

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i