H κίνηση - ματ για νεανική επιδερμίδα που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Το κλειδί για σούπερ λαμπερή επιδερμίδα.

skin iStock

Η αντιγήρανση ανήκει στην κατηγορία εκείνη των θεμάτων που απασχολεί διαχρονικά τις γυναίκες, μιας και όλες μας θέλουμε να μεγαλώνουμε όμορφα και με όσο το δυνατόν πιο υγιή επιδερμίδα. Εξάλλου, ο στόχος δεν πρέπει να είναι το "για πάντα νέα", πράγμα ανέφικτο και αφύσικο ούτως ή άλλως, αλλά ούτε και η παύση του χρόνου. Ζητούμενο κατά τη γνώμη μας είναι η επιδερμίδα μας να ακτινοβολεί υγεία, με μια όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφη όψη. 

Αυτό το προϊόν θα σε κρατήσει δροσερή και ενυδατωμένη ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Εκτός από τη σωστή καθημερινή φροντίδα (skincare + αντηλιακή προστασία), υπάρχει μια SOS κίνηση που ευνοεί ιδιαίτερα τη νεανική όψη και κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει.

Ξεφλούδισε(ς) κατά λάθος το ημιμόνιμο μανικιούρ; Τι να κάνεις για να μην βλάψεις τα νύχια σου

Το Face massage ή η face yoga είναι το κλειδί για μια νεανικη, λαμπερή επιδερμίδα σε κάθε ηλικία

Ίσως να μην το πιστεύεις, αλλά το μασάζ στο πρόσωπο καθώς και οι διάφορες κινήσεις που μπορείς να κάνεις με τα δάχτυλα, το στόμα και τη γλώσσα σου βοηθούν σημαντικά στη λείανση των γραμμών και ρυτίδων. Επιπλέον, και τα gua sha εργαλεία και jade rollers θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πιο λεία, σφριγηλή επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα θα σε χαλαρώσουν πλήρως.

Οι κινήσεις μασάζ ευνοούν τη μικροκυκλοφορία, κάνοντας τις περιοχές στο πρόσωπο να αιματώνονται καλύτερα. Αυτό έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την τόνωση αλλά και την ανακούφιση, αφού οι μυς χαλαρώνουν, το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα δίνοντας μια όψη υγείας στο πρόσωπο και η λείανση των ρυτίδων είναι εμφανέστατη στο λεπτό. Ως εκ τούτου, η επιδερμίδα λάμπει ακόμα περισσότερο και γενικότερα, δεν μπορούμε να σκεφτούμε ούτε ένα μειονέκτημα του μασάζ για το πρόσωπο. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i