Η Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται: Πώς τα ρούχα που επιλέγουμε επηρεάζουν τη διάθεσή μας;

Η μόδα είναι κάτι περισσότερο από ντύσιμο, είναι ένα εργαλείο ευεξίας.

Η Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται instagram

Η Ελένη Πετρουλάκη, γνωστή για την προσήλωσή της στην ευεξία και την υγεία, δεν περιορίζεται μόνο στη φυσική άσκηση και τη διατροφή. Μέσα από πρόσφατο στόρι της, έχει κάτι να μας πει που ξεπερνά τα όρια της γυμναστικής και της διατροφής. Για την ίδια, η μόδα δεν είναι απλώς θέμα στυλ, αλλά και ψυχολογίας.

Ρούχα και συναισθήματα

Η Ελένη Πετρουλάκη πιστεύει ότι τα ρούχα που επιλέγουμε κάθε μέρα λένε πολλά για το πώς νιώθουμε. Σε ένα πρόσφατο post της, αναφέρει: "Φοράω αυτό που νιώθω ή νιώθω αυτό που φοράω;" Με άλλα λόγια, τα ρούχα μας δεν είναι μόνο υφάσματα, αλλά καθρέφτες της διάθεσής μας. Αν επιλέγουμε ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και όμορφα, αυτόματα αισθανόμαστε καλύτερα. Αντίθετα, όταν η διάθεσή μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, μπορεί να επιλέξουμε ρούχα που το δείχνουν.

Η αγαπημένη επιχειρηματίας και γυμνάστρια σχολιάζει ότι το στυλ μας δεν είναι μόνο θέμα γούστου αλλά και ψυχολογίας. Ένα φωτεινό χρώμα ή ένα αγαπημένο κομμάτι μπορεί να μας δώσει μια μικρή δόση αισιοδοξίας όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Παράλληλα, αναφέρει πως το στυλ μας εξελίσσεται με τον χρόνο, ακριβώς όπως η ψυχολογία μας. Τα ρούχα που αγαπάμε στα 20 μας συχνά αλλάζουν στα 40 μας, όχι μόνο λόγω αλλαγής γούστου αλλά και λόγω της εμπειρίας που αποκτούμε. Όπως λέει, "Το στυλ μας αλλάζει με την ηλικία και την ψυχολογική μας κατάσταση".

ψ

Η μόδα είναι κάτι περισσότερο από ντύσιμο, είναι ένα εργαλείο ευεξίας. Μπορεί να μας βοηθήσει να αισθανθούμε καλύτερα, να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να εκφράσουμε την πραγματική μας προσωπικότητα. Οπότε, την επόμενη φορά που θα κοιτάξεις την ντουλάπα σου και θα αναρωτηθείς τι να φορέσεις, θυμήσου τα λόγια της Ελένης Πετρουλάκη. Επίλεξε ρούχα που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα, και άφησέ τα να σου ανεβάσουν τη διάθεση!

Διάβασε επίσης: 

"Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω": Η Ελένη Πετρουλάκη μιλά για το νόσημα που αντιμετωπίζει

Πόση ώρα θα πρέπει να περπατάμε για να είμαστε υγιείς και fit; Η Ελένη Πετρουλάκη απαντά

Ελένη Πετρουλάκη: 30 κορυφαίες συμβουλές για ένα υγιές σώμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i