Γιαουρτογλυκό με 4 υλικά: Εύκολο, δροσιστικό και ιδανικό εάν ακολουθείς διατροφή

Ένα γλυκό με ελάχιστες θερμίδες, δροσερή γεύση και μόνο 4 υλικά, ιδανικό για να απολαμβάνεις εάν κάνεις διατροφή μετά τις διακοπές.

Γιαουρτογλυκό με 4 υλικά: Εύκολο, δροσιστικό και ιδανικό εάν ακολουθείς διατροφή Instagram

Αν ψάχνεις ένα γλυκό που να είναι εύκολο, δροσιστικό, και ιδανικό για τη διατροφή σου, τότε αυτό το γιαουρτογλυκό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Με μόνο τέσσερα υλικά, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ελαφρύ επιδόρπιο που δεν στερείται γεύσης. Το είδαμε στο Instagram και το λατρέψαμε για την απλότητα και την ευκολία του. Και το πιο ωραίο κομμάτι; Έχει βάση από φρυγανιές!

Υλικά που θα χρειαστείς για το γιαουρτογλυκό:

Φρυγανιές: Αυτές αποτελούν τη βάση του γλυκού και προσθέτουν μια ελαφριά, τραγανή υφή. Είναι ιδανικές γιατί είναι ελαφριές και δεν βαραίνουν το γλυκό.

Ζελέ (γεύση της επιλογής σου): Το ζελέ χαρίζει δροσιστική υφή και γεύση. Μπορείς να επιλέξεις όποια γεύση σου αρέσει περισσότερο – φράουλα, κεράσι, λεμόνι, ή πορτοκάλι.

Γιαούρτι (κατά προτίμηση 2% ή 0% λιπαρά): Το γιαούρτι είναι η καρδιά αυτού του γλυκού. Είναι δροσερό και κρεμώδες, προσθέτοντας μια ευχάριστη υφή και κάνοντάς το γλυκό ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Μπισκότα πτι-μπερ: Αυτά προσθέτουν μια έξτρα γλυκιά νότα. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είτε ολόκληρα είτε θρυμματισμένα, ανάλογα με το πώς προτιμάς να το σερβίρεις.

Με λίγα μόλις βήματα, έχεις ένα ελαφρύ, δροσιστικό και νόστιμο γλυκό που είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι τόσο εύκολο που μπορείς να το φτιάξεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, ενώ είναι ιδανικό αν προσέχεις τη διατροφή σου.  Δοκίμασέ το και θα γίνει το νέο σου αγαπημένο - δες παρακάτω το βίντεο με την εκτέλεση από τον λογαριασμό @creative_mom_happy_kids.

 

Διάβασε επίσης: 

Ωμοφαγικά τρουφάκια φουντουκόπαστας από τη διατροφολόγο

Συνταγή για γκρανόλα χωρίς ζάχαρη από το διατροφολόγο

Συνταγή για γκρανόλα: Το πιο υγιεινό πρωινό για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i