Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το μοναδικό γεύμα που έτρωγε έξω για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Η ακραία διατροφική συνήθεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

alikivougiouklakiofficial Ιnstagram @alikivougiouklakiofficial

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εξακολουθεί να παραμένει στη μνήμη του κοινού για την ανεξίτηλη γοητεία και το ταλέντο της. Γεννημένη το 1934, η Αλίκη ξεκίνησε την καριέρα της στη δραματική τέχνη και σύντομα καθιερώθηκε ως μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της χώρας, με πολλές εμβληματικές ταινίες στο ενεργητικό της.

Στο κοντινό παρελθόν, ο Μάκης Δελαπόρτας, σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" του Open, είχε αποκαλύψει πτυχές της ζωής της ηθοποιού που πολλοί δεν γνωρίζουν.

Δες το απόσπασμα στο 9:00

 

Ο Δελαπόρτας, που διατηρούσε στενές σχέσεις με την Αλίκη μέχρι το τέλος της ζωής της, είχε αναφερθεί στις ιδιαίτερες διατροφικές της συνήθειες που διατηρούσαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 

Η Αλίκη, όπως ανέφερε ο Μάκης, ήταν πολύ προσεκτική με τη διατροφή της. "Ήμασταν μια βραδιά σε ένα event και μου λέει η Αλίκη: θέλω μια βραδιά να φάμε μαζί με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Της λέει η Ρένα: "θα σου φτιάξω εγώ μια παστιτσάδα”. Τη σκουντάω και της λέω: "δεν τρώει παστιτσάδες η Αλίκη, ψάρι και σαλάτα μόνο.”"

Η διατροφή της περιοριζόταν σε απλά και υγιεινά γεύματα. Ο Δελαπόρτας θυμάται: "Πάντα στερούνταν, και στο τέλος μας είπε να τρώτε, δεν αξίζει τον κόπο. Στερήθηκε πάρα πολύ. Έχω δει την Αλίκη να τρώει σκέτο βραστό κοτόπουλο και για να κατέβει έπινε ένα ποτήρι νερό. Κοτόπουλο, νερό. Αυτό με στενοχωρούσε, που το έβλεπα. Ήταν μόνιμο αυτό, για χρόνια. Είχε την τάση να παχύνει, οπότε το πρόσεχε". 

 

Διαβάστε επίσης: 

Το "ελεύθερο γεύμα" της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Τι ζητούσε κάθε εβδομάδα από τον βασιλικό σεφ;

Τι είναι το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η Μαρινέλλα;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i